• ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ ПО ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА – г-жа Илиана Раева

  ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ ПО ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА – г-жа Илиана Раева

  С огромна радост поднесохме специална покана на г-жа Илиана Раева, която прие да открие нашия първи турнир. Председателя на Българска федерация по художествена гимнастика, беше наш специален гост .Един силен и невероятен човек, който оцени и подкрепи нашия труд и труда на всички участници. Щастливи сме, че точно г-жа Раева сложи вдъхновяващ старт на нашето събитие. Благодарим на г-жа Илиана Раева, за нас беше огромна привилегия и чест, тя да присъства на нашия форум, въпреки натоварения и график.
 • КМЕТ НА ОБЩИНА ГОРНА МАЛИНА - инж. Ангел Жиланов

  КМЕТ НА ОБЩИНА ГОРНА МАЛИНА - инж. Ангел Жиланов

  Слънчевият кмет на Община Горна Малина беше наш почетен гост на "MAGIC CUP" 2019 г. Благодарим на г-н Жиланов и Екипът на Община Горна Малина за подкрепата към нашето събитие ! Те бяха и наш основен спонсор, без тяхната помощ това събитие нямаше да е на такова ниво! Благодарим ви!
 • КМЕТ НА ОБЩИНА ЕЛИН ПЕЛИН – инж. Ивайло Симеонов

  КМЕТ НА ОБЩИНА ЕЛИН ПЕЛИН – инж. Ивайло Симеонов

  С покана за нашия турнир беше и инж. Ивайло Симеонов-кмет на Община Елин Пелин. Млад , амбициозен и с много идеи за бъдещето, г-н Симеонов подкрепи нашето събитие, но за жалост не успя да присъства. Очакваме го в следващото издание на турнира.
 • ДИРЕКТОР НА НАЦИОНАЛНА СПОРТНА БАЗА - г-жа Татяна Стоянова

  ДИРЕКТОР НА НАЦИОНАЛНА СПОРТНА БАЗА - г-жа Татяна Стоянова

  Един човек, който озари събитието ни със своето присъствие. Един страхотен треньор, който работи с националния отбор ансамбъл на България от 2000 до 2004. Под нейно ръководство тимът печели бронзови медали от Олимпиадата в Атина през 2004,както и още куп отличия от Световни и Европейски първенства. Един от хората до Илиана Раева, с които заедно създават СК “Илиана” през 1993 год. Бивш експерт към ММС, а в момента директор на НСБ.
 • „ЗЛАТНАТА“ РЕНЕТА КАМБЕРОВА - ОФИЦИАЛЕН ГОСТ НА “MAGIC CUP”

  „ЗЛАТНАТА“ РЕНЕТА КАМБЕРОВА - ОФИЦИАЛЕН ГОСТ НА “MAGIC CUP”

  Още едно златно попълнение беше част от "Magic cup" 2019 Красивата и амбициозна Ренета Камберова. Рени е бронзова медалистка от Олимпиадата в Рио, а днес отговаря за спорта в Община Пазарджик и е участник и организатор на много спортни събития в България. За нас е голямо удоволствие, че Рени беше част и от нашия турнир. Заедно с „Мисия спорт за любимите герой“. Благодарим ти Рени !
 • ГЛАВНО СЪДИЙСКО РЪКОВОДСТВО “MAGIC CUP”2019

 • "ЗЛАТНОТО МОМИЧЕ" ХРИСТИЯНА ТОДОРОВА - ГЛАВЕН СЪДИЯ НА "MAGIC CUP"2019

  Християна Тодорова е бивша възпитаничка на СК"Левски-Илиана", но е най-известна с огромния си успех, заедно с ансамбъла на България, който участва в Олимпийските игри в Рио и спечели бронзов медал. В своята спортна кариера заедно с ансамбъл жени печели 81 медала. Тя е абсолютен световен шампион от Световното първенство в Измир през 2014 г, световен шампион от Световното първенство в Монпелие 2011г, европейски шампион от Европейското първенство в Баку през 2014 г., вицеевропейски шампион от Европейското първенство в Нижни Новгород (Русия) през 2012 г, носител е на бронзов медал от Световното първенство в Москва през 2010г. , има множество златни медали от Световни купи (Каламата Гърция-2011, София 2011, 2012, Минск - 2014г. Ташкент-2015г) и др. Християна Тодорова е един от най-младите ни Международни съдии. Тя е изключително талантлива и трудолюбива. Нейния професионализъм и спокойствие прави работата на съдиите удоволствие. Радваме се, че точно Хриси беше част от нашия форум. За нас е чест, че тя ръководи най-важната част от нашето състезание по художествена гимнастика, за да бъде то напълно равноправно и честно. Благодарим ти Християна Тодорова!
 • АРБИТЪР НА „MAGIC CUP”2019 – г-жа Ирина Чернева

  АРБИТЪР НА „MAGIC CUP”2019 – г-жа Ирина Чернева

  Един строг съдия, но лъчезарен и усмихнат човек подкрепи също нашето събитие и беше наш арбитър на състезанието. Майстор е на спорта от 1983 година.Главен треньор на СКХГ „ТРАКИЯ“ – Пловдив. Тя е съдия по художествена гимнастика от 1986 година.Член е на Треньорската комисия на БФХГ.
 • СЕКРЕТАР НА „MAGIC CUP” 2019 – г-жа Ели Докузанова

  СЕКРЕТАР НА „MAGIC CUP” 2019 – г-жа Ели Докузанова

  Секретар на "Magic Cup" беше един от най-опитните хора в това начинание Ели Докузанова. Лъчезарна и позитивна, но винаги изключително прецизна и точна, Ели се грижи за цялостното класиране по време на турнира, оценки, стартови листа и куп други неща, без които едно състезание не може да се проведе. Благодарим на Ели, че беше част от нашето събитие.
 • ВОДЕЩ НА „MAGIC CUP “ 2019 – г-н Олег Орфеев

  ВОДЕЩ НА „MAGIC CUP “ 2019 – г-н Олег Орфеев

  Един човек , който съживи нашето състезание. Олег успя да направи нашият турнир още по-магичен и страхотен. Изключителен професионалист с много опит в спортните събития, но за първи път водещ на събитие по художествена гимнастика. И въпреки дебюта му , беше безупречен! Благодарим ти , Олег!
 • ОФИЦИАЛЕН ФОТОГРАФ НА

  ОФИЦИАЛЕН ФОТОГРАФ НА "MAGIC CUP "2019 - г-жа Димитра Лефтерова

  Прекрасен професионалист без когото нашето събитие нямае да бъде така добре отразено. Усмихнатата Димитра Лефтерова, която трудно ще видите на снимка, защото оикновено е зад обектива. Благодарим ти,Дими !